fbpx

 

LISÄANSIOTA VASTUULLISEN MUODIN PARISSA?

Hae mukaan Vestiariumin Shoperience-ohjelmaan!

Haaveiletko työpaikasta tai lisäansioista muodin parissa, mutta pesti myyjänä ei ehkä kuitenkaan ole juttusi ja oman putiikin/muotibisneksen perustaminen tuntuu liian suurelta riskiltä?

Vestiariumille kehitetty uusi muodin jakelutiemalli, jossa yhdistyy sekä digitaalinen että henkilökohtainen myynti, lanseerattiin syksyllä 2018. Menestyksellisen alun jälkeen Shoperience-toimintaa kehitetään entisestään kuluvan vuoden aikana.

Vestiariumin ambassadorien tehtävänä on sekä edustaa ja suositella Vestiariumin tuotteita sekä halutessaan kasvattaa ambassadorien verkostoa.

Työ sopii sinulle, mikäli:

- Olet innostunut pukeutumisesta
- Vastuullisemmat kulutusvalinnat kiinnostavat ja haluat vaikuttaa kuluttamiseen yleensä
- Ajatus lisäansioista / uudesta työstä pukeutumisen parissa houkuttaa

Ambassadorin työ koostuu Vestiariumin tuotteiden esittelystä ja suosittelusta. Itse kauppa tapahtuu joko Vestiariumin liikkeessä, verkkokaupan kautta tai ambassadorin järjestämissä tapahtumissa, joten tarvetta omaan varastoon tai tuotteiden kuljettamiseen asiakkaille ei ole. Kohderyhmäsi koostuu niistä ihmisistä, jotka voit itse tavoittaa.

Työn vaatima aika ja siitä saatavat ansiot riippuvat täysin itsestäsi ja tavoitteistasi. Mikäli lähdet mukaan täydellä innolla ja käytät enemmän aikaasi, voi palkkiosi nousta useisiin tuhansiin euroihin kuukaudessa. Jos taas haluat panostaa tekemiseen vähemmän, voit saada ambassadorina toimimisesta muutamista sadoista euroista tuhanteen tai pariin. Voit myös itse päättää missä ja milloin teet töitä.

Vestiarium ei palkkaa sinua vakituiseen työhön, vaan työllistät itsesi joko oman yrityksesi tai kevytyrittäjäpalveluita tarjoavan palvelun (esim. ukko.fi) kautta ja toimit laskutussuhteessa Vestiariumiin. 

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.