Hae mukaan Vestiariumin Shoperience-ohjelmaan.

Haaveiletko työpaikasta tai urasta muodin parissa, mutta pesti myyjänä ei ehkä kuitenkaan ole juttusi ja oman putiikin/agentuurin perustaminen tuntuu liian suurelta riskiltä?

Vestiarium kehittää mallistojen lisäksi muodin palvelu-innovaatioita ja tavoitteena on rakentaa kokonaan uusi muodin jakelutiemalli, jossa yhdistyy sekä digitaalinen että henkilökohtainen myynti. Järjestämme syyskuun alusta 2018 lähtien malliin liittyvän, 3 kuukautta kestävän pilotin ja haemme siihen nyt ambassadöörejä.

Tehtävänä on sekä edustaa ja myydä Vestiariumin tuotteita sekä kasvattaa myyjien verkostoa.

Työ sopii erityisesti sinulle, mikäli

• olet jo ansainnut kannuksesi työelämässä

• olet sosiaalisesti aktiivinen ja omaat laajat sosiaaliset verkostot

• haluat edistää vastuullista kuluttamista

• olet kiinnostunut itsesi työllistämisestä muodin parissa

• olet kiinnostunut seuraavasta urastasi muodin maailmassa

Työ koostuu Vestiariumin vaatteiden esittelystä ja myyntityöstä, mutta itse kauppa tapahtuu aina Vestiariumin verkkokaupan kautta, joten sinun ei tarvitse hankkia varastoa tai kuljettaa myytäviä vaatteita mukanasi. Kohderyhmä koostuu niistä ihmisistä, jotka voit itse tavoittaa.

Työn vaatima aika ja siitä saatava palkkaus riippuvat täysin itsestäsi ja tavoitteistasi. Mikäli lähdet mukaan täydellä innolla ja käytät enemmän aikaasi, voi palkkiosi nousta useisiin tuhansiin euroihin kuukaudessa. Jos taas haluat panostaa tekemiseen vähemmän, voit saada ambassadöörinä toimimisesti muutamista sadoista euroista tuhanteen tai pariin. Voit myös itse päättää missä ja milloin teen töitä. Pilotin jälkeen tavoitteena on, että jatkat ambassadörin työtäsi ja kehityt siinä.

Hae nyt mukaan Vestiariumin Shoperience -ohjelman pilottiin. Jos katsomme sinut sopivaksi henkilöksi edustamaan ja myymään Vestiariumin tuotteita, ostat itsellesi 11 vaatteesta koostuvan malliston sisäänostohintaan; malliston, jota voit itse käyttää ja joka toimii myös esittelymallistonasi.

Vestiarium ei palkkaa sinua vakituiseen työhön, vaan työllistät itsesi joko oman yrityksesi tai kevytyrittäjäpalveluita tarjoavan palvelun (esim. ukko.fi) kautta ja toimit laskutussuhteessa Vestiariumiin.

Järjestämme kaikille halukkaille ohjelmaan tutustumisen perjantaina 31.8. klo 17 - 20 Vestiariumin Show-roomissa osoitteessa Eerikinkatu 3, Helsinki. Käymme läpi Vestiariumin mallistot ja perusasiat ohjelmasta.

Valituille ambassadööreille järjestämme kokonais-valtaisen koulutuksen liittyen mallistoihin, muodin myymiseen ja markkinointiin sekä Vestiarium Shoperience -ohjelman toimintaan ja tukipalveluihin lauantaina 1.9. Helsingissä klo 10 - 16. Koulutuksen arvo on 300€, mutta se tarjotaan valituille ambassadööreille ilmaiseksi.

Klikkaa tästä hakulomakkeeseen ja voit tulla valituksi tämän hetken mielenkiintoisimpaan muodin myynti- ja markkinointiohjelmaan.

Mikäli haluat kysyä lisää ohjelmasta, ota yhteys Tarja Casteliin: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.